Dance. in. peace.

Optreden 13/09/2019

De vogel is door het zwerk.

De voorbije twee weken heb ik een heleboel nieuwe mensen leren kennen en ik hoop dat het nooit stopt. Ik heb me in de eerste plaats ingeschreven aan de SchrijversAcademie omdat ik gelijkgezinden zocht, exoplaneten die zich gewillig laten opsluiten in stoffige ruimte om maar een glimp op te vangen van wat de oerknal heeft voortgebracht.
Passage Ballonnenvrees: je moet er gewoon eens door. Gert Vanlerberghe slaagt er wonderwel in om het drukke verkeer te weren en een omgeving te creëren waar iedereen zich thuis voelt. Zijn open mic bewijst dat keer op keer. Mijn moeder heeft er alvast erg van genoten, vandaar het videofragment.

Ik heb mijn draai gevonden. D.I.P.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: